7 особености на хората, които природата е наградила със зелени очи

7 особености на хората, които природата е наградила със зелени очи

Можете да научите много за човек от очите му. Очите изразяват радост и тъга, усмивка и сълзи… Дори самият цвят на очите, даден по рождение, може да разкаже много за характера ни. Зелените очи са много редки: само 2% от населението на света е със зелени очи. В някои страни обаче е често срещано явление.

Ето 7 характеристики на зеленооките:

1. Хитрост

Зелените очи са признак на пакостлива и хитра природа. Те имат различни мисли, но никога не можете да ги прочетете. Това е уникална комбинация от игривост и интелигентност.

В поведението на мъж със зелени очи две крайности са изненадващо преплетени: мъдрост и инфантилност.

Зеленооките хора са склонни към бунтарство, често рискуват, за да опитат или научат нещо ново. Те имат чувство за хумор и всички качества на харизматичния лидер. Може би никой не знае как да се забавлява и да се наслаждава на живота като прижателите на зелени очи!

2. Страст

Зеленооките хора са много трудолюбиви и проявяват страст във всички сфери на живота – както професионални, така и лични. Те са искрени и имат дарбата да слушат внимателно събеседника. Те се влюбват дълбоко и емоционално.

Човек със зелени очи ще носи цветя и подаръци на любимата си просто така, без причина. В кариерата си той ще надмине повечето от колегите си, защото никога не го мързи да се учи и развива. Той се стреми към резултати и не знае как да работи, като отбива номера.

3. Мистика

Зеленооките хора са склонни към мистика, което ги прави любопитни и харизматични. Винаги има нещо загадъчно в тях. Не е изненадващо, че различни магьосници и свръхестествени същества обикновено се изобразяват със зелени очи!

В легендите русалките, вампирите и други същества хипнотизират и омагьосват хората със зелените си очи. По същия начин хората със зелени очи са в състояние да привлекат околните – те буквално излъчват магнетизъм.

Зеленооките хора са независими и не искат одобрението на никого. Обикновено държат мнението си за себе си, но наблюдават всичко отблизо.

4. Ревност

Неслучайно Шекспир е нарекъл ревността „зеленооко чудовище“! Тази черта отдавна се свързва със зелените очи.

Действително, зеленооките хора са толкова ревниви, че понякога надхвърлят всякакви граници на приличие. В пристъп на ревност, притежателят на зелени очи може да направи нещо, което ще отчужди близките му. Нищо не го разпалва така както ревността.

5. Очарование

Може би се дължи на рядкостта на зелените очи, но техните собственици са най -очарователните и красиви хора на земята.

Зеленооките мъже са любимци на жените. Съмнявате ли се? Помислете за Джерард Бътлър, Робърт Патинсън, Дженсън Екълс, Том Круз, Крисчън Бейл и много други – всички те са зеленооки!

Най -вероятно тази привлекателност на зелените очи се дължи на факта, че те традиционно се свързват със секс и енергия. Хората със зелени очи излъчват такава истинска радост, когато общуват с другите, че е просто невъзможно да се устои на чара им.

6. Творчество

Зеленооките хора са изключително креативни. Те имат много добро въображение, затова често работят в творчески професии.

Хората със зелени очи винаги бликат от оригинални идеи и изобретателни решения за постигане на всякакви цели. Техният мисловен процес е уникален и различен от всеки друг.

Всичко това им помага да преодолеят почти всички житейски трудности.

7. Интелект

Зеленооките хора са много умни и са влюбени в живота. Те могат да говорят добре и убедително, а интелектът им им помага да се концентрират и да намерят изход дори в най-трудните ситуации. Проницателният ум позволява на зелените очи винаги да остават една крачка пред конкуренцията.

Освен това те мислят по -бързо от другите и възприемат новата информация. Те са по-чувствителни към случващото се около тях иумеят да си поставят цели. Естествено, те са и най -добрите в постигането им.

Хората със зелени очи могат да водят разговор на всякаква тема. Те са винаги открити и могат ясно да формулират позицията си. Те не се разсейват и не се отклоняват от предвидения път.

А вие познавате ли зеленооки хора? Подхожда ли им това описание?

Advertisement
Фейсбук коментари