6 качества на Телеца, които отчаяно липсват на другите зодии

качества-на-зодия-Телец

„Телецът пак се отличи!“, шепнат гневно завистницитe. Но Телецът не е виновен, че Венера го е дарила с много таланти. Освен това земният знак непрекъснато работи върху себе си и всичко, което има, получава заслужено. Какви качества отличават Телеца от останалите и му помагат по трудния житейски път?

Сила на волята

И нека целият свят почака – Телецът никога няма да се отклони от избрания път. „Вечерята не бърза, сънят не е необходим, мога и без нови неща!“, възкликва този трудолюбив човек и действа според ясно изготвен план. Той дори ще откаже готино парти – пийте си ракията и като цяло не отвличайте Телеца от важни въпроси.

Честност

Телецът никога не лъже. Искреността му пречи да живее, но любимецът на Венера никога няма да се отклони от принципите си. Земната зодия не умее да мами и да използва хората за свои цели. И по някаква причина закоравелите измамници гледат накриво към най-истинския представител на зодиакалния кръг – но не завиждайте, по-добре е да се опитате да бъдете също толкова честни.

Пунктуалност

Телецът не разбира хората, които закъсняват за важни срещи. Ако не дойде навреме за срещата, тогава това не е Телец – той няма такива проблеми. А останалите просто трябва да започнат си водят бележки. Или да си поставят куп напомняния на телефона – казват, че помага.

Консерватизъм

Готино е! – казват си любителите на всичко ново и тръгват да се свалят в интернет. А Телецът спокойно и методично постигна целта – по стария начин, придържайки се към правилата и традициите.

Упорство

Дори и да убедите Телеца, че греши (чудя се как ще направите това?), той пак ще остане на своето мнение. Е, рогатият не обича да се признава за победен. Инатът хем пречи, хем помага да се живее – докато всички хленчат и блъскат главите си в стените, Телецът търси и намира изход.

Великодушие

Въпреки железобетонната упоритост, Телецът абсолютно не е злопаметен и не е отмъстителен. Поне ако обидата  е нанесена на него, а не на скъп за Телеца човек.

Той прощава на нарушителите и по-късно, за разлика от мнозина, не им напомня грешките „А помниш ли когато ти …“.

Но това не означава, че можете безкрайно да стъпвате на врата на Телец: и неговото търпение свършва.

Advertisement
Фейсбук коментари