5 пророчества на Нострадамус за 2020 година

5 пророчества на Нострадамус за 2020 година

През 1555 година Мишел дьо Нострадамус публикувал своите „Центурии“ – книга, която впоследствие е наречена „Пророчествата на Нострадамус“, в която той предсказал бъдещето.

Той прогнозирал с точност много събития от XX век: причините за избухването на Първата световна война, избухването на Втората световна война, възхода на Хитлер на власт в Германия, убийството на Джон Ф. Кенеди и дори краха на кулите-близнаци на 11 септември 2001 г.

Според експерти прогнозите на Нострадамус обхващат периода до 3979г. Френският специалист по астролози и пророчества Амбър Мишо дешифрира прогнозите на Нострадамус за 2020 г. – и открива нещо много интересно…

Ето 5 от най-интересните предсказания на Нострадамус за 2020 година:

1. Краят на великата война 

В пророчеството се казва, че голяма източна сила ще надделее над голяма западна. Въпреки че въпросът все още не е стигнал до военна конфронтация, САЩ и Китай вече няколко години водят мащабна търговска война, която ескалира през последната година заради опитите на президента Доналд Тръмп на всяка цена да отслаби китайския производител на смартфони Huawei.

Всичко показва, че догодина тази война ще приключи и на световната сцена ще се появи нова суперсила – Китай.

2. В Англия ще има нов крал

Английската кралица Елизабет II евече  на 93 години. След коронацията й във Великобритания се смениха 13 премиера, а в САЩ – 13 президента.

Въпреки че самата кралица многократно е казвала, че е готова да прехвърли трона на наследниците, пророчеството на Нострадамус казва, че „мостът в Лондон ще падне”: очевидно короната ще премине на Чарлз.

3. Край на управлението на Ким Чен Ун

Хората от Северна Корея живеят в изолация и информационен вакуум: новини от чужбина практически не влизат в тази страна. Според Нострадамус следващата година ще бъде решаваща за севернокорейците: те ще въстанат и ще премахнат доживотния си владетел, който е само на 35 години.

Очевидно това въстание ще бъде подкрепено от Русия. В резултат на това Северна Корея ще се промени до неузнаваемост.

4. Невиждани горски пожари

През тази година в Калифорния и Амазонка имаше опустошителни пожари. Но според пророчеството на френския предсказател, това е само частица от това, което Европа очаква през новата година: пламъците ще обгърнат Португалия, Испания, Холандия, Франция и Германия.

Освен това пророкът прогнозира краха на САЩ поради неконтролирани пожари в Калифорния и Ню Мексико.

5. Катастрофални земетресения

Калифорнийците живеят от много години в очакване на голям катаклизъм. Тази година се говори много за предстоящото супер земетресение след два сътресения в Калифорния в началото на юни.

Според Нострадамус това трябва да се случи през 2020 г., когато Меркурий ще бъде ретрограден в Рак (от 18 юни до 12 юли). В Калифорния ще се случи земетресение с такава степен, че щатът просто ще премине под вода.

Advertisement
Фейсбук коментари