30 брутални истини за Девите

30 брутални истини за Девите

Известна като най-големият перфекционист на зодиака, Девата е от хората, които искат животът й да бъде внимателно организиран до най-малкия детайл. Тя лесно овладява основните аспекти на всяка ситуация, но не се интересува от безполезни дреболии, които не са от полза за никого.

Тя поддържа контрол в живота със силното си чувство за приличие и подходящо поведение, така че ако не харесва това, което вижда пред себе си, тя просто ще млъкне и ще се дистацира. Девата се радва да помага на всички близки хора да успяват в различни аспекти на живота, а присъствието й се забелязва чрез дискретна вярност, лоялност и преданост.

1. Понякога Девите няма да продължават да ви обясняват нещо, защото знаят, че са прави и не чувстват нужда да ви го доказват.

2. Девите често умеят да премълчават нещата, защото са наясно, че думите им са остри като нож.

3. Ако Девата трябва да ви повтори нещо повече от два пъти, тя ще започне да се дразни много.

4. Девите са готови да обърнат всичко с главата надолу, ако се наложи, за да намерят това, което искат.

5. Вместо да ви занимават с проблемите си, те решават да се държат сякаш всичко е наред, дори когато не е.

6. Представителите на зодия Дева не понасят безотговорни хора.

7. Когато Дева ви каже, че ви обича, той/тя наистина го чувства и ще ви се отдаде напълно.

8. Девите по природа не са манипулативни хора. Може да ви дадат урок, но никога не биха ви използвали и злоупотребявали.

9. Девите могат да се разстроят бързо за каквото и да е, което означава, че трябва да внимавате какви думи излизат от устата ви, когато говорите с тях.

10. Противно на усещането им за реалност, Девите все още мечтаят да изживеят любов като тази в любовните романи.

11. Девите имат познания по много теми и обикновено са прави, тоест в 99% от случаите. Поради това те ще ви се съпротивляват, докато не им дадете последната дума.

12. Ако Девата ви изглежда дистанцирана и сдържана, това означава, че тя се опитва да изясни някои неща в подсъзнанието си, преди да направи следващата стъпка.

13. Най-лошото чувство според тях е безпомощността.

14. Девата ще бъде подозрителна към всички неща, които я карат да се чувства неудобно или излишна в дадена ситуация.

15. Девата винаги ще се опитва да намери алтернативни начини за справяне със ситуациите. Тя ще се чуди дали е могла да постъпи по различен начин и какво трябва да промени в бъдещи ситуации. Тази зодия винаги е изпълнена със съмнения.

16. Никой друг няма да пази тайните ви по-добре от Дева.

17. Девите търсят партньор, който е пълен със страст и романтика, но който ще е и най-добрият им приятел.

18. Понякога може да си мислите, че Девите са зли хора, но това е грешно заключение. Те ще ви критикуват с любов, а не с омраза в сърцето си.

19. Да спориш с Дева е като да те арестуват от полицията. Всичко, което кажете в момент на нервност, ще бъде използвано срещу вас.

20. Девата се чувства по-добре, когато помага на някой друг, отколкото когато някой друг й помага. Просто казано, вашето щастие е тяхното щастие.

21. Девата бързо ще се подразни, ако я карате да да върши нещо в ден, в който тя не иска да го направи. Ако случаят е такъв, тя вероятно има основателна причина за това поведение.

22. Девите не понасят хора, които постоянно отлагат нещата.

23. Когато една Дева намери любовта на живота си, тя ще му остане вярна до края на живота си.

24. Девите трудно изразяват мислите си и това не е изненадващо, защото те наистина имат много мисли в главата си.

25. В моменти, когато усетите, че целият свят около вас се руши, обадете се на Девата. Тя винаги ще предложи умно решение на проблема ви.

26. Девите са наясно, че не могат да променят хората около себе си, затова предпочитат да променят собствената си реакция към омразата на другите.

27. Девите са наясно, че другите хора трудно могат да ги разберат и тяхната сложна природа може еднакво да им носи полза и да ги дразни.

28. Една Дева никога няма да се задоволи с нещо по-малко от това, което знае, че заслужава. Тя е готова на някои компромиси относно партньора си, разбира се само ако той си заслужава усилията.

29. Девите се тревожат твърде много, въпреки че знаят, че не е необходимо.

30. Те винаги виждат нещата точно такива, каквито са, а не такива, каквито другите хора искат да бъдат.

Advertisement
Фейсбук коментари