3 двойки зодии, между които има невероятна химия

3-двойки-зодии,-между-които-има-невероятна-химия

Между някои партньори съществува невероятно привличане, истинска любов, подкрепа, химия и те наистина са един за друг. Ето няколко зодии, които създават страстни и силни отношения: 

Овен и Водолей

Като всички въздушни знаци Водолеят обича да пробва нови неща и да бъде иноватор. Овните намират това за много очарователно, тъй като самите те са предприемчиви, търсят остри усещания и обичат да експериментират.

Те прекарват чудесно времето си заедно, усещат адреналина в кръвта, пътешестват, изпробват странни лакомства, спортуват и се съревновават. За Водолея е чудесно да види, че на Овните им е все едно какво мислят другите.

Те са и независими, което също се харесва на Водолеите. И двамата ггерои имат нуждат от лично пространство и от живот далеч от другите.

Телец и Рак

Телците са ного умни и грижовни, те не обичат да причиняват болка на другите. Те виждат колко мили, чувствителни и необсебващи са Раците и не приемат това като даденост, както правят много други хора.

Те харесват това, че Раците винаги ги подкрепят, обръщат им внимание и са неотделими от тях. Раците пък са щастливи, че най-сетне са намерили някого, който е стабилен, не си играе с чувствата им и не им причинява вреда.

И двете зодии се отнасят към връзките много сериозно. Раците се доверяват на Телците, които стоят стабилно на краката си и им помагат. Те могат да бъдат самите себе си с тези хора.

Везни и Риби

Те си приличат един с друг, защото очакват истинска, чиста, дълга и силна любов. Учат се един от друг – как първо да обичаш себе си, а после да обичаш другия човек. Те си помагат един на друг да научават нови неща и да се справят с трудностите.

Везните и Рибите разбират потребността си един от друг и не се страхуват да се променят, за да запазят отношенията си. Рибите вярват на Везните. Рибите са най-верните фенове на Везните и ги подкрепят във всяко начинание.

Рибите са водна зодия, уязвими и емоционални са, трудно е да открият сърцето си и да се доверят на някого. Везните разбират това, те са търпеливи и понасят всички настроения на Рибите, които често се променят. Везните се приспособяват без проблем към настроението на Рибите и ги приемт такива, каквито са.

Advertisement
Фейсбук коментари