23-годишно момиче е майка на 6 деца

23-годишно момиче е майка на 6 деца

Семейство Дъстън вече имали три деца във времето, когато разбрали, че чакат ново попълнение. Но на ултразвука младата майка била информирана, че очаква не едно дете, а три.

Естествено, родителите били шокирани от тази новина, защото изобщо не очаквали подобно нещо.

Въпреки това, когато родителите дошли на себе си и започнали да се радват на тризнаците, ги очаквали лоши новини. Едно от децата изостанало много в развитието си и имало голяма опасност то да не оцелее.

Лекарите казали на съпрузите, че трябва да се положат усилия за спасяването на двете деца, но родителите били твърди, че искат да спасят и трите бебета.

майка шест деца

Когато срокът за раждането наближил, лекарите разбрали, че едно от децата тежи по-малко от другите две, но всичко останало било в норма. След появата на бял свят въпросното момиченце тежало едва 600 грама.

майка шест деца

Сложили я в специален инкубатор и майката трябвало да остане в болница още месец. Когато бебето качило килограми, двете били изписани.

деца-подредени-по-височина

Сега родителите нямат миг спокойствие у дома, защото си имат собствена детска градина! Тъй като всички деца са все още малки, те се нуждаят от постоянното внимание на родителите си. Младата двойка обаче е много щастлива, че има толкова много деца и всички са здрави.

Желаем им щастие!

Advertisement
Фейсбук коментари