22.12.2022. Какво е видяла Ванга за „деня на шестте двойки“:

Ванга предсказала деня и годината на края на пандемията

Пророчествата на баба Ванга отдавна са надхвърлили пределите на нашата родина и са популярни дори в чуждестранната преса. Тези дни многобройни чужди сайтове публикуваха предсказание на българската ясновидка за 22 декември 2022 г. – рядка дата с цели шест двойки. Според предсказанието светът го очаква нещо разочароващо.

Eнергията на Луната на 22.12.22 г.

В този ден Луната ще бъде в Стрелец. През деня хората трябва да извършват умствена дейност, планиране, работа с документи. Основното е да се съсредоточите не върху скоростта, а върху вниманието. Тогава могат да се постигнат страхотни резултати.

В същото време 29-ият лунен ден е неблагоприятен. В този ден има опасност да се натъкнете на лоши мисли или да се разболеете.

Предсказанията на Ванга за 22.12.2022 г.

Дори нумеролозите наричат ​​тази дата опасна и пророческа.

Голямо изпитание предрича ясновидката за хората на този ден. Човечеството ще бъде изправено пред глад, епидемии, катастрофи, които могат да потопят целия свят в мрак. След това ще започне дъждовен ден. Какво точно се има предвид все още не е ясно.

Според предсказанието на сляпата прорицателка Ванга тази дата ще стане фатална и ще промени живота на целия свят. Освен това тя каза, че цялата текуща година ще бъде изпитание за човечеството.

Ванга е заявила, че на 22.12.2022 светът ще бъде разделен на „преди“ и „след“. Хората могат да бъдат спасени само като преосмислят живота си и ценностите, които носят на този свят.

Ако не дойдете на себе си, ще настъпи катастрофа – Слънцето ще се скрие от човешките очи за шест месеца.

Това обаче не е краят. След това идва друга болест, която няма да пощади никого. Причината ще бъде глобалното затопляне, то ще провокира топенето на ледниците в Сибир, което ще освободи ужасна болест. Болестта ще бъде опасна за всички без значение на възрастта.

Друго предсказание на ясновидката от България гласи, че планетата я очакват нови открития и това ще доведе до голям скок напред. Тя описала пророчеството като откриването на „по-мощен източник на енергия от слънцето“ (бел. ред. напомняме, че преди дни американски учени обявиха пробив в ядрения синтез, което може да доведе до революцията в добиването на енергия).

Освен това Ванга предсказва, че човечеството ще може да открие новия потенциал на Луната. И тогава „целият свят ще бъде ужасен от това, което вижда, хората ще си помислят колко са глупави, ще си помислят, че никой не е виждал това досега“. И през тази година много хора ще обеднеят на фона на световната криза, смята Ванга.

Ще бъде необходимо само да бъдете търпеливи и да изчакате, защото сега няма да е възможно да подобрите финансовото състояние. В „годината на шест двойки“ отношенията между Русия и САЩ ще бъдат деконструирани. Може би те ще бъдат напълно прекъснати за известно време. Но Русия ще може да установи сътрудничество с Китай.

В деня на „шестте двойки“ нумеролозите и астролозите препоръчват да се откажете от шумни събирания и празненства. По-добре е да прекарате този ден у дома с любимите хора. Освен това не можете да бъдете алчни и да вземете назаем, а преди 22 декември върнете всичките си стари дългове.

Същото важи и за личния живот. Ако връзката не носи радост, по-добре е да я оставите в миналото. А тези хора, които решат на тази дата да заявят любовта си, могат да намерят щастливо семейство.

И други предсказатели са говорили за тази дата. Мнозина казали, че светът го чака криза, промяна. Някои заговорили за нова вълна от коронавирус или за началото на сериозни световни конфликти.

Advertisement
Фейсбук коментари